Määräaikaishuolto

Asiantuntevaa määräaikaishuoltoa autollesi | Vantaa

Kutsuuko määräaikaishuolto?

Jotta autosi palvelisi sinua pitkään, sitä tulee käyttää säännöllisesti määräaikaishuollossa. Me Autokorjaamo Kujala Oy:ssä teemme määräaikaishuollot automerkin valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti Vantaan Korsossa. Meille on kertynyt vuosikymmenien tietotaitoa ja merkkiosaamista erityisesti ranskalaisista automerkeistä – Renaultista, Peugeotista, Citroënista ja Daciasta. 

Määräaikaishuoltoa parhaimmillaan  

Määräaikaishuolto on laajempi huolto, joka tehdään silloin, kun tietty aika on kulunut tai tietty kilometrimäärä on ajettu. Eri autovalmistajilla on eri käytännöt. Olemme perehtyneet erityisesti ranskalaisten automerkkien määräaikaishuoltoihin – voit ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla kysyttävää niiden tyypillisistä käytännöistä. 

Määräaikaishuollossa vaihdamme esimerkiksi moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilmansuodattimen. Lisäksi teemme tarvittavat tarkastukset ja toimenpiteet, jotka valmistaja on ohjeistanut. 

Saat aina kaikissa määräaikaishuolloissa mukaasi ,tulostettuna ja allekirjoitettuna,työn tehneeltä asentajalta ,yksityiskohtaisen raportin tarkastetuista huoltokohteista(yleensä 50-80 eri tarkastuskohdetta).

Tuo autosi meille – huollamme sen takuuvarmalla ammattitaidolla!

Soita ja varaa aika jo tänään! »